Welkom bij de Vrijwilligersmarkt Middelburg!

Welkom bij de Vrijwilligersmarkt Middelburg!


Zo’n 50 organisaties, stichtingen, verenigingen en initiatieven presenteren zich!

Middelburg – Op zaterdag 18 mei kan het publiek kennismaken met zo’n 50 vrijwilligersorganisaties, stichtingen, verenigingen en initiatieven. Van 10.00 tot 16.00 uur presenteren zij zich op de Markt aan de hand van allerlei activiteiten. Zo kan men meedoen aan sportclinics en spelactiviteiten, een rondje meefietsen op een duofiets, een rondleiding krijgen door de studio van radiozender WFM96 en diverse hapjes proeven. Op deze manier kan men uitvinden wat voor vrijwilligerswerk er bij hen past.

Er is een heel divers aanbod van organisaties tijdens de Vrijwilligersmarkt Middelburg; van sportverenigingen en natuurorganisaties tot goede doelen, van maatjesprojecten tot culturele organisaties en van wijkinitiatieven tot zorgorganisaties. Een compleet overzicht van de deelnemende organisaties is terug te vinden op https://www.welzijnmiddelburg.nl/activiteiten/vrijwilligersmarkt-middelburg-2019.

De Vrijwilligersmarkt Middelburg wordt georganiseerd door een werkgroep, bestaande uit vertegenwoordigers van diverse vrijwilligersorganisaties samen met vrijwilligerssteunpunt Samen Vrijwillig (Welzijn Middelburg): Zorgstroom, Home-Start Walcheren, SVRZ ‘t Gasthuis, Stichting Chocolate Lovers, Amnesty International, Maatschappelijk Werk Walcheren.

Met de Vrijwilligersmarkt Middelburg bieden ze het publiek de gelegenheid om op één dag in een gezellige en toegankelijke sfeer kennis te kunnen maken met diverse vrijwilligersorganisaties. Want vrijwilligerswerk is leuk, leerzaam, je ontmoet nieuwe mensen én je helpt er anderen mee!