Wekelijks inloopspreekuur vrijwilligerswerk

Middelburg – Elke maandagmiddag van 13.00-14.00 zit een van de teamleden van Samen Vrijwillig, onderdeel van Welzijn Middelburg klaar om vragen over vrijwilligerswerk te beantwoorden en te adviseren over alle leuke mogelijkheden in de gemeente Middelburg.

Mensen die iets voor anderen willen doen, maar niet precies weten wat,  die willen dat iemand met ze meedenkt over welk vrijwilligerswerk bij hen past en mensen die met vrijwilligers werken en inspiratie of advies nodig hebben, kunnen met hun vragen terecht bij het wekelijkse inloopspreekuur van Samen Vrijwillig in het nieuwe Infoplaza van de ZB Bibliotheek van Zeeland, in Middelburg.

“We hebben er zin in om weer mensen te mogen oproepen om bij ons langs te komen en samen te kijken van welk vrijwilligerswerk iemand echt blij wordt. We hebben zoveel leuke vacatures in onze vacaturebank en gelukkig wordt er door organisaties meer en meer rekening gehouden met de agenda van de vrijwilliger. Als je iets goeds wil doen, is er heel veel mogelijk.”, geeft Sacha de Koning van Samen Vrijwillig aan. “Je bent van harte welkom.”