Vrijwilligersmarkt in de Lasloods

Op 12 september 2019 organiseren de Vrijwilligerssteunpunten van Middelburg en Vlissingen en HZ University of Applied Sciences weer een grote Vrijwilligersmarkt. Vrijwilligersorganisaties krijgen de gelegenheid om hun organisatie te presenteren, nieuwe vrijwilligers te werven en andere vrijwilligersorganisaties te ontmoeten. Hierbij nodigen we vrijwilligersorganisaties graag uit om deel te nemen.

We nodigen mensen uit om de markt te komen bezoeken. Dat zijn mensen met belangstelling voor vrijwilligerswerk, maar ook studenten en scholieren. Vanuit de HZ worden studenten gestimuleerd om vrijwilligerswerk te doen als onderdeel van hun werkveldoriëntatie.

Wanneer en waar?
De Vrijwilligersmarkt vindt plaats op donderdag 12 september 2019 van 15.00 – 18.00 uur in de Lasloods, Tweede Binnenhavenweg 8 in Vlissingen.

Aanmelden voor vrijwilligersorganisaties
Er is plaats voor 70 vrijwilligersorganisaties en maximaal 2 vertegenwoordigers per organisatie. Er is voor iedere organisatie een kraam/tafel en 2 stoelen. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel vragen we jullie om samen met ons enthousiaste gastheren en gastvrouwen te zijn voor alle bezoekers.

Meld je uiterlijk 1 september aan via het online formulier (klik op deze link) .