28 februari 2020, 14:26

Voorronde Kunstbende Zeeland

Wil jij weten wie de nieuwe Martin Garrix is? Wie straks net als Egbert Jan Weber in Nederlandse films gaat spelen? De oudejaarsconférence verzorgt, zoals Claudia de Breij? Voor uitverkochte zalen het dak eraf speelt, zoals De Wolff? We kunnen nog even doorgaan met dit rijtje. Deze artiesten begonnen hun carrière ooit bij Kunstbende.

Op zondag 5 april vindt de Zeeuwse voorronde van deze landelijke wedstrijd plaats in het Scheldetheater. Jong creatief talent van 13 t/m 18 jaar krijgt daar een podium in de categorieën Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal, Influencer en Theater. Een professionele jury beoordeelt wie Zeeland mag vertegenwoordigen tijdens de landelijke Finale in Amsterdam.

Er zijn in totaal 3 podia, een expositie en meer dan 100 deelnemers van alle leeftijden en alle niveaus. Allemaal krijgen zij de kans om alleen, of in een groep, hun zelfgemaakte act te laten zien en/of horen aan publiek. Bovendien kun je gedurende deze dag meedoen aan verschillende activiteiten, op de foto in de Kunstbende Photobooth, genieten van een hapje en drankje en van de sfeer.

Zin in een leuke, gezellige, inspirerende en verrassende zondagmiddag? Kom op zondag 5 april naar het Scheldetheater in Terneuzen. De toegang is GRATIS!

Liever zelf op het podium staan? Meedoen kan nog! Schrijf je voor half maart in op onze site www.kunstbende.nl.