Theatercollege over duurzaamheid en menselijk gedrag

YESC and Impact Academy presenteren People, Planet, Prozac! Een theatercollege over duurzaamheid en menselijk gedrag.

Een theatercollege van Ronald van Marlen en Lars Moratis over duurzaamheid, waarin zij met snedige humor en een kritische blik kijken naar de stand van duurzaamheid binnen het bedrijfsleven en duurzaamheid als vakgebied.

Ronald van Marlen

Ronald van Marlen benoemt de dingen zoals ze zijn – en dat is soms best ongemakkelijk. Vaak zelfs. Als betrokken en ervaren ondernemer in de biologische sector gaan milieu en mensen hem aan het hart. Een hart dat vol vuur zit. Met passie spreken is dan ook zijn eerste natuur. En als de geest eenmaal uit de fles is, komt-ie er niet meer in – dan zet hij de zaal in brand en zijn de verbale vondsten niet van de lucht. En bovendien is hij nooit te beroerd om zichzelf, als priviliged white male, grondig op de hak te nemen.

Lars Moratis

Lars Moratis richtte een aantal jaar geleden Impact Academy op met de ambitie om duurzaamheidsprofessionals nieuwe inspiratie blablablabla… Whatever. Hij is gepromoveerd in de bedrijfskunde op een proefschrift over blablablabla… En hij speelt graag bingo. Omdat Lars volgens zijn echtgenote “gewoon te complexe humor heeft om écht grappig te zijn” en omdat zijn woordgrappen zich in de regel slechts lenen voor een bijzonder fijnbesnaard publiek, zorgt hij voor de introductie. Een korte dan. Om de stemming er in te krijgen.

Aanmelden op de website