Stem op het Pennywafelhuis voor de Gouden Pit!

Zoals je wellicht hebt gelezen is het Pennywafelhuis op 19 januari bekroond tot provinciale trofeewinnaar van Kern met Pit! Kern met Pit is een landelijke netwerkorganisatie die buurtprojecten ondersteunt en ieder jaar de beste initiatieven beloont met een trofee en een financiële prijs om in het project te investeren.

Op zaterdag 28 maart is het zo ver: de landelijke finale van Kern met Pit vindt plaats tijdens het ‘We doen het samen!’-festival in de Prodentfabriek in Amersfoort: een mooi evenement met workshops, lezingen, en entertainment rondom het opzetten van buurtinitiatieven. Als klapper op de vuurpijl wordt de Gouden Pit uitgereikt aan het mooiste buurtinitiatief van het land. Naast de Gouden Pit is er ook een publieksprijs, waarvoor de organisaties en initiatieven een kraam inrichten om hun project te demonstreren.

Het Pennywafelhuis wil op 28 maart Zeeland op de kaart zetten. Samen met een groep buurtbewoners en betrokkenen gaan wij in Amersfoort aan het land laten zien dat ook in Zeeland fantastische buurtprojecten worden ontwikkeld.
Bij deze willen we je van harte uitnodigen om met ons mee te reizen om Zeeland te vertegenwoordigen tijdens het ‘We doen het samen’-festival in Amersfoort! We reizen met de bus vanaf Middelburg naar Amersfoort en terug.

Wat: Pennywafelhuis Roadtrip – Zet Zeeland op de kaart!
Wanneer: zaterdag 28 maart, van 10:00-17:00 (vertrek 07:30)
Waar: Prodentfabriek Amersfoort

Wil je je aanmelden om mee te reizen naar Amersfoort? Stuur ons een berichtje via pennywafelhuis@gmail.com of bel naar Marlou (0629111769) of Anda (0653816614).

Dit is de link naar het stemformulier