Programma Popronde Middelburg compleet

Het grootste rondreizende festival van Nederland doet dit jaar 41 steden aan. Middelburg maakte vandaag haar programma bekend. O.a. de Middelburgse artiesten YSA en Bekir zullen optreden tijdens Popronde Middelburg op donderdag 7 november. Popronde Middelburg wordt ieder jaar geopend in de Vleeshal met een openingswoord van een speciale gast. Dit jaar zal Danny Vera het festival openen, waarna Beryl Anne als eerste act zal aftrappen.

Nieuwe locaties
Tijdens de Popronde vormen locaties in het centrum van de stad een etalage voor opkomend Nederlands talent. Naast de vertrouwde locaties heeft Popronde Middelburg twee nieuwe deelnemers: Hard & Ziel, het café van Bløf-zanger Paskal Jakobsen, en het nieuwe Brasserie Sir Franklin.

Programma
Om 19:30 start het programma van Popronde Middelburg in de Vleeshal met een openingswoord van Danny Vera. Daarna barst het festival los met de volgende artiesten: Beryl Anne, Port of Call, Adain & the Wild, la loye, WIES, Bekir, Simon Keats, YSA, LAURA, WHYBE, Gumbo Kings, Eva van Manen, Get Jealous, ONEGODLESS, Baer Traa, Beerbottle Chopsticks, Foxlane, Destructive Penguins, Dr Justice & the Smooth Operators, Kay Slice, BONGLOARD, Paracetamøl, Nancy Kleurenblind en De Zingende Roadie en Druiprek.

De optredens zullen plaatsvinden op de volgende locaties: Vleeshal, Drvkkery, Koffiepand (3voor12-podium), De Spot (OOR-podium), Seventy Seven, Hard & Ziel, B’tje Anders, Marktcafé, Le Penseur, ’t Hof, Bar American, Desafinado, Herberg, Brasserie Sir Franklin, Kloveniersdoelen, en Abdijtoren De Lange Jan.
Alle concerten zijn gratis toegankelijk!

Lange Jan Concert – Hosted by Wij zijn De Stad
Singer-songwriter WHYBE zal dit jaar in de Abdijtoren Lange Jan optreden voor een select gezelschap. Er zijn voor dit concert namelijk maar 25 plaatsen beschikbaar. Dit concert wordt gesponsord door Wij zijn De Stad, namens de Vereniging Ondernemers Middelburg. Wil je dit concert bijwonen? Houd dan Facebook.com/PoprondeMiddelburg in de gaten.

Radioshow WFM
Radiozender WFM zal tijdens Popronde Middelburg weer een liveuitzending verzorgen vanuit de bruisende binnenstad. Dit jaar vestigt WFM zich voor een avond in Stadsbrouwerij Middelburg (Korte Geere 17). Deze radioshow is ook live te bezoeken in het café. Het radioprogramma wordt later bekendgemaakt via de social media van Popronde Middelburg.

Over de Popronde
De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf donderdag 12 september tot en met zaterdag 30 november reizen de 145 geselecteerde Poprondebands en acts – de nieuwe generatie popmuzikanten – langs 41 steden door het hele land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en alle concerten zijn gratis toegankelijk.

Popronde tourt 10 weken door Nederland. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vindt in 4 verschillende steden een Popronde plaats, met elk een unieke programmering. In iedere stad is het centrum het festivalterrein en vormen de vele deelnemende locaties de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten, die in de voetstappen treden van oud-deelnemers als Kensington, Racoon, De Staat, Chef’Special, Rondé en My Baby.

Kijk voor informatie over de Popronde, de selectie van 2019 en het programma van de steden op www.popronde.nl.

Sociale Media Popronde:
www.facebook.com/Popronde
twitter.com/Popronde