Popaanzee Popsport: verder komen met jouw songs of tracks?

Inschrijving coachingsprogramma Popaanzee Popsport 2020 open!

Hoewel Popsport NL 2019 nog in volle gang is, staat het nieuwe seizoen alweer voor de deur en is de inschrijving voor Popsport 2020 gestart. Het traject wordt in Zeeland uitgevoerd door Popaanzee, het Zeeuws platform voor talentontwikkeling in popmuziek. Popaanzee is onderdeel van ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland.

Popaanzee Popsport

Popsport deelnemers starten met het programma in hun eigen provincie. Zij krijgen artistieke en zakelijke workshops, persoonlijke coaching, workshopdagen, ontmoetingen, optredens en een opname in een professionele studio. Ze leren professionals uit de muziekindustrie kennen en ontmoeten muzikanten uit heel Nederland. Popaanzee Popsport wordt in juni 2020 afgesloten met een showcase bij Eindeloos Eiland Festival in Wissenkerke. Daar wordt de doorstromer naar het landelijke traject van Popsport bekendgemaakt. Dit jaar was dat de band Nameless uit Vlissingen.

Aanmelden voor Popaanzee Popsport 2020

Popsport is hét coachingsprogramma voor jonge muzikanten in heel Nederland die meer willen met hun eigen muziek. Gemotiveerde bands, producers, singer-songwriters, rappers en acts (tussen 14 en 21 jaar) kunnen zich aanmelden voor Popsport 2020 via popaanzee.nl. Aanmelden kan tot 1 februari 2020.

Popsport NL

Op basis van motivatie en potentie gaat één act per provincie door naar het landelijke traject van Popsport, waar ze personal coaching krijgen, keuzeworkshops en een live recording met videoclip bij De Basis in Nijmegen.