Popaanzee Popsport streamt live sessies vanuit Brogum

Popaanzee Popsport streamt live sessies vanuit Brogum

Popaanzee Popsport is één van de coachingstrajecten van Popaanzee, het Zeeuws platform voor talentontwikkeling van popmuzikanten. En onderdeel van het landelijke coachingsprogramma Popsport. Bedoeld voor jonge, talentvolle muzikanten, bands en producers die verder willen komen met hun eigen muziek. De workshopdagen, artistiek, maar ook zakelijk van aard, vinden normaal gesproken plaats in één van de Zeeuwse poppodia. Het traject zou worden afgesloten met showcase tijdens Eindeloos Eiland Festival in Wissenkerke. Maar corona gooide roet in het eten.

Om de artiesten toch de kans te geven om op te treden voor publiek, worden de sessies van de singer-songwriters nu live gestreamd vanuit poppodium Brogum in Zierikzee.

Het programma (live via Facebook.com/popaanzee)


Woensdag 1 juli, 20.00 uur
CRITTER

Critter is het akoestische soloproject van Niels Geense. Hij vertelt verhalen die je inspireren of je aan het denken zetten. Deze verhalen uiten zich in de vorm van intense muziek: akoestische rock, gecombineerd met invloeden uit de grunge- en emo-scene.Woensdag 8 juli, 20.00 uur
ROSANN

Singer songwriter Rosann zingt sinds ze kan praten en ze speelt van kinds af aan gitaar. Met drie eigen nummers won ze de Frank Audio Idols op 3FM en was ze live op de nationale radio te horen. Mooie luisterliedjes!


Woensdag 15 juli, 20:00 uur
SIGOURNEY ROSE

Sigourney Rose, singer songwriter van poëtische teksten, in het bezit van een krachtige stem, begeleidt zichzelf op gitaar en piano. Veelvoudig winnaar van Zeeuwse bandcompetities. Sigourney’s muziek gaat over haar verleden, de liefde, maatschappelijke problemen en de verhalen van anderen. Een fijne crossover van indie, alternative en pop-rock.


De producers krijgen een alternatief programma, in de vorm van coaching.

De act die zich tijdens het traject het meest heeft ontwikkeld, stroomt door naar het landelijke traject van Popsport dat in september van start gaat. Deze doorstromer wordt medio juli bekend gemaakt.

Popaanzee Popsport is onderdeel van Popaanzee, het Zeeuws platform voor talentontwikkeling in popmuziek, dat wordt uitgevoerd door ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland. Popaanzee Popsport wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Zeeland, Stichting Popsport en Fonds voor Cultuurparticipatie.