Popaanzee Kickstart gaat weer beginnen!

Muzikale jongeren die andere muzikanten willen ontmoeten en samen muziek willen maken kunnen vanaf september weer terecht bij de Kickstart-avonden van Popaanzee. Iedere tweede woensdag van de maand in De Spot in Middelburg. De coördinatie van Popaanzee is in handen van ZB.

Dé ontmoetingsplek en jamsessie voor jonge muzikanten
Popaanzee wil als platform voor talentontwikkeling in popmuziek zoveel mogelijk muzikanten bereiken. Niet alleen door trajecten voor bands aan te bieden, maar juist ook door laagdrempelige activiteiten te organiseren die voor iedereen toegankelijk zijn. Popaanzee Kickstart is een ontmoetingsplek voor jonge muzikanten. In een professioneel poppodium kunnen zij op een laagdrempelige manier samen muziek maken, instrumenten uitproberen en van elkaar leren. Instrumenten meenemen hoeft niet (maar dat mag wel): alles wat er nodig is staat er al. Er kunnen maximaal 30 personen per avond meedoen. Deelname is gratis.

Gastband of –artiest
Iedere editie is er een andere Zeeuwse band of artiest te gast, die de avond host. De aftrap van het nieuwe seizoen is op woensdagavond 16 september in De Spot in Middelburg met Convoi Exceptional. Deze band speelt sinds 2006 op vele festivals, zoals Oerol, Lowlands en Zwarte Cross. Ze maken energieke improvisatieklanken en pompende live beats. Op woensdagavond 30 september is indierockband PEER gastband in ’t Beest.

Samenwerking
Na een succesvol gebleken pilotjaar in samenwerking met De Spot in Middelburg kreeg Popaanzee een donatie van VSBfonds om het project verder te ontwikkelen en uit te breiden naar meerdere locaties in Zeeland. In Goes haakte podium ’t Beest aan en is er een samenwerking met jongerenproject en bandcompetitie Spectra. De ambitie is om op vier plaatsen in Zeeland de avonden te organiseren.
Voor meer informatie en data: kijk op www.popaanzee.nl