Stichting Volkssterrenwacht Philippus Lansbergen

Wij werken voor: Heel Middelburg

De sterrenwacht is elke vrijdagavond geopend.

Bezoek aan de sterrenwacht is gratis. De Zacharias Jansenbar, de Lodewijk van den Bergzaal (ruimtevaart) en het observatorium zijn dan te bezichtigen. U kunt bij helder weer sterrenkijken.

Voor het bijwonen van een vrijdagavondpresentatie, elke vrijdagavond om 20:00 uur, vragen we een kleine bijdrage: €2 voor kinderen, €4 voor volwassenen. Duur: ongeveer 45 minuten.

Wilt u het Hans Lipperheymuseum bezoeken, dan kunt u een rondleiding krijgen. Rondleiding museum: €2 voor kinderen en €4 voor volwassenen Duur:ongeveer 45 minuten.

Koopt u beide tickets in één keer, dan krijgt u korting.

Buiten de reguliere openingstijden is de sterrenwacht voor diverse groepen op aanvraag te bezoeken. De maximale groepsgrootte is 35 personen.

In overleg wordt een passend programma samengesteld, toegespitst per doelgroep. Bekijk het programma en de tarieven voor:

  • Reguliere groepen
  • Schoolgroepen
  • Kinderverjaardagen

Heeft u interesse in een groepsbezoek of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Stuur een bericht naar philippus@lansbergen.net. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor de ontvangst van groepen beschikt de sterrenwacht over verschillende zalen met de benodigde audiovisuele apparatuur.

Locatie op de kaart
Sociale Handafdruk
Algemene informatie
Locatie adres
Stichting Volkssterrenwacht Philippus Lansbergen
Adres: Helm 3
4331 CD Middelburg
Binnenstad
Facebook