Speeltuin Meiveld

Wij werken voor: Heel Middelburg

Voor wie is deze laagdrempelige speeltuin bestemd?

De speeltuin is bestemd voor alle kinderen van 1 tot 13 jaar, dus ook voor kinderen met een beperking c.q. handicap. Voor de begeleiding is de toegang gratis.
Ook is de speeltuin toegankelijk voor scholen die een schoolreisje willen organiseren of voor ouders met een kinder- of kraamfeest.

Wat is er allemaal te doen in de speeltuin?

Spelen uiteraard maar ook op verkenning gaan. Het terrein leent zich daar uitstekend voor.
Over het hele terrein van ruim 1 hectare vindt u speelvoorzieningen, ontmoetingsplekken die via verschillende paden te bereiken zijn en ingedeeld zijn in leeftijdsgroepen.

Er zijn speelvoorzieningen zoals een carrousel, schommel, wippen, grote en kleine glijbaan, een draaimolen, een huttenbouwdorp, een mandschommel, een draaischijf, een draaiende ton, een springkussen en een trampoline voor de allerkleinsten onder ons. Verder een 5-hoekschommel en een grote zandbak. En als laatste niet te vergeten een grandioos zwembad voor kinderen t/m 9 jaar met veel uitdagende speeltoestellen.
Verder worden er door de activiteitencommissie verschillende activiteiten georganiseerd zoals: Paaseierenzoeken, nationale Speeltuindag en dat soms met een thema bijvoorbeeld een sprookjes thema en verder doen we ook andere activiteiten zoals bijvoorbeeld het summer kids festival. We doen ook mee met NL Doet Aktie.

Openingstijden:
In december en januari zijn wij gesloten en ook op Koningsdag en eerste Paasdag

Maandag 14:30 tot 17:30
Dinsdag 14:30 tot 17:30
Woensdag 13:00 tot 17:30
Donderdag 14:30 tot 17:30
Vrijdag 13:00 tot 17:30
Zaterdag 13:00 tot 17:30
Zondag 13:00 tot 17:30

Locatie op de kaart
Algemene informatie
Locatie adres
Speeltuin Meiveld
Adres: Meiveldpad 53
4336 XW Middelburg
Middelburg-Zuid
Facebook