Poppodium De Spot

Wij werken voor: Heel Middelburg

De Spot is het poppodium van Middelburg. We organiseren concerten, open podia, dansavonden, theater en andere culturele activiteiten. Dankzij een brede, diverse en vernieuwende programmering, is De Spot inmiddels een belangrijke spil in de popcultuur van Middelburg en Zeeland. We bieden lokale bands een podium, en zijn voor een groot deel afhankelijk van een hechte groep hardwerkende vrijwilligers. Ontdek nieuwe muziek, vers talent en kom vooral langs voor een leuke avond.

Momenteel werken er circa 65 vrijwilligers. Ze werken achter de bar en kassa, in licht en geluid, in de PR en in de keuken. De Spot is een goede plek om ervaring op te doen, sociale contacten op te bouwen, of gewoon om elke maand twee avonden te werken in een gezellige sfeer met mooie muziek. Meer weten? Bel gerust! Telefoon 0118-633229 of mail naar info@despotmiddelburg.nl

Tickets
De tickets van De Spot zijn online te bestellen, kijk hiervoor bij de concerten, of klik hier. Is een concert niet uitverkocht, dan is op de avond zelf de kassa open, een half uur voor aanvang. Ook verkoopt De Drvkkery de tickets aan de muziekbalie.

Voor je je ticket(s) koopt, is het volgende goed om te weten:  
-Mits anders vermeld, zijn alle concerten sta-concerten.

-Tickets kunnen niet worden geretourneerd. De koop en verkoop vantickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten.
Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit (https://www.consuwijzer.nl/thema/koop-op-afstand).

Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour.

-De Spot is rolstoeltoegankelijk, we hebben echter geen speciale rolstoel-plaatsen. Graag helpen onze
medewerkers en vrijwilligers jou bij het zoeken van een goede plek. Het is aan te raden hiervoor voorafgaand van het concert even contact met ons op te nemen.

Wij wensen je veel plezier.
Tot ziens in De Spot!

Vrijwilliger worden?

We zoeken nog techniek-, promotie-, bar-, kassa- en kook-vrijwilligers! Wil je meedraaien in een leuk team en je eigen kennis en kunde ontwikkelen in een toffe sfeer? Meld je dan aan als vrijwilliger.

 

Locatie op de kaart
Algemene informatie
Locatie adres
Poppodium De Spot
Adres: Beddewijkstraat 15
4331 LP Middelburg
Facebook
Twitter