Middelburgse Turn Vereniging

Wij werken voor: Heel Middelburg

MTV heeft een eigen accommodatie aan de Breeweg in Middelburg met een vaste toestelopstelling voor het turnen, met een vrije oefeningvloer en een valkuil. Deze valkuil over de hele breedte van de zaal, ligt vol met schuimblokken waarin je zacht neerkomt als je iets moet leren wat je nog nooit gedaan hebt. Daarnaast is er ruimte voor jazzlessen met 2 spiegelwanden en een recreatieruimte met spelmogelijkheden. De accommodatie is voorzien van vergaderruimtes en een gezellige kantine. In Oost Souburg worden o.a. lessen verzorgd in het Kroonjuweel en gymzaal Duijvenvoorde.

De vereniging heeft 500 leden waarvoor de wekelijkse lessen worden verzorgd door zo’n 55 personen leiding en assistenten. Bij het “Lesrooster” staan alle lessen die worden geboden en waar en wanneer, vermeld.

Naast het bestuur is een technische commissie (TC) en een groot aantal vrijwilligers actief. Iedere maand verschijnt er een nieuwsbrief en door de wedstrijdorganisatie worden de wedstrijden georganiseerd. Daarnaast wordt er ieder jaar de Avond-vierdaagse in Middelburg georganiseerd door het team van de “wandelcommissie”.

Voor de jeugdleden worden veel activiteiten georganiseerd door de Jeugdraad.
Een aantal keren per jaar worden er activiteiten georganiseerd. Zoals een discoavonden, pyamaparty’s, playbackshow, zwem- en WII middagen en nog veel meer.

Alle informatie zoals lesrooster, contributie, contactgegevens, de nieuwtjes, foto’s en uitslagen zijn te vinden bij de betreffende buttons.

Wij wensen u veel plezier toe bij MTV

BESTUUR

Het bestuur van MTV Middelburg bestaat uit de volgende mensen:

Voorzitter Janny Vermeule 0118-636315 voorzitter@mtvmiddelburg.nl
Penningmeester Frans Villée 0118-633969 penningmeester@mtvmiddelburg.nl
Secretaris : vacature
Afgevaardigde TC Roelie Kroonen tc@mtvmiddelburg.nl
Bestuurslid Imar Berdik bestuurslid@mtvmiddelburg.nl

Infrastructuur (accommodatie) Nico Willemse 0118-615581 accomodatie@mtvmiddelburg.nl

Locatie op de kaart
Algemene informatie
Locatie adres
Middelburgse Turn Vereniging
Adres: Oude Vlissingseweg 58
4336 AE Middelburg
Facebook