Emergis

Wij werken voor: Heel Middelburg

Over Emergis

Emergis is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Jaarlijks behandelen of begeleiden we circa 13.000 mensen met uiteenlopende problemen: psychiatrische stoornissen, verslaving, problemen op het gebied van wonen en werken, veiligheid, huiselijk geweld. Kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.

Geestelijke gezondheidsproblemen kunnen ieder van ons treffen. Het is onze ambitie deze zoveel mogelijk te voorkomen, waar mogelijk mensen te genezen en waar nodig hen te ondersteunen. De naam ‘Emergis’ betekent dan ook: jij komt boven.

Met iedere cliënt kijken we welke hulp hij of zij wenst en nodig heeft: niet te weinig en niet te veel. Dat gebeurt door ongeveer 1.400 medewerkers op vijftig locaties in Zeeland. We werken bij mensen thuis, op scholen, in wijkcentra, huisartsenpraktijken, ambulante centra, klinieken, beschermende woonvormen, werkleerbedrijven en opvanghuizen.

Emergis is actief op de gebieden:

 

Locatie op de kaart
Algemene informatie
Locatie adres
Emergis
Adres: Oostmolenweg 101
4481 PM Kloetinge

Locaties van Emergis

Emergis heeft zo’n vijftig locaties verspreid over heel Zeeland. Die locaties kunnen bestaan uit een kliniek of ambulant centrum, maar ook een beschermende woonvorm of werkleerbedrijf. De hoofdlocatie van Emergis is gevestigd in Kloetinge, gemeente Goes. Daar vindt u de klinieken, en de bestuurlijke en administratieve diensten.

Algemeen postadres
Emergis
Postbus 253
4460 AR Goes

Bezoekadres hoofdlocatie
Oostmolenweg 101
4481 PM Kloetinge

Vanaf 26 januari 2016 rijdt er een pendelbus van het station in Goes naar Emergis in Kloetinge. Kijk voor de dienstregeling (lijn 185) op Connexxion.