BSO Wigwam – KOW

Wij werken voor: Heel Middelburg

Bij buitenschoolse opvang (BSO) Wigwam is je zoon of dochter welkom vanaf 4 jaar tot en met 7 jaar. Op loopafstand ligt BSO Totempaal, deze locatie is speciaal ingericht voor kinderen vanaf 8 tot 13 jaar. De BSO heeft een fijne plek met een ruime tuin in de binnenstad van Middelburg. We delen ons onderkomen met peutergroep Speelpoort. We werken nauw samen met Kindcentrum ABS dat bij ons om de hoek ligt. BSO Wigwam is vanuit het centrum van Middelburg makkelijk te bereiken. Zo kan je op een prettige manier je weg naar je werk kan vervolgen.

Zwemles onder BSO-tijd
Met trots presenteren wij: zwemles onder BSO-tijd bij BSO Duikboot. Kinderopvang Walcheren biedt in samenwerking met Optisport Vrijburgbad sinds januari 2018 zwemles aan voor kinderen vanaf 5 jaar. De zwemlessen zijn onder BSO-tijd zowel voor kinderen die naar een BSO van KOW gaan als voor kinderen die (nog) niet naar de BSO gaan.

Kom eens langs!
We nodigen je, samen met je kind, van harte uit om bij ons de sfeer te komen proeven! Maak snel een afspraak voor een rondleiding.

We adviseren je graag!
Wil je meer informatie of heb je vragen? Onze klantadviseurs staan je graag te woord:
T 0118-614532
E klantadvies@skow.nl

Locatie op de kaart
Algemene informatie
Locatie adres
BSO Wigwam – KOW
Adres: St. Jorisstraat 35
4331 EG Middelburg
Binnenstad

Buitenschoolse opvang:
06-28 91 53 60 (groep 1)
06-18 29 23 15 (groep 3)
wigwam-bso@skow.nl
Ma t/m vr vanaf 07.00 uur tot schooltijd en na schooltijd tot 19.30 uur