Beschermde Wieg

Wij werken voor: Heel Middelburg

Ben je ongewenst zwanger of net bevallen? Overweeg jij afstand te doen van je baby zonder dat iemand daar vanaf weet? Ben je in nood en weet je niet meer wat je moet doen?
Stichting Beschermde Wieg heeft een GRATIS HULPLIJN waar je 7 dagen per week / 24 uur per dag terecht kunt voor al je vragen. Bel ons op 0800-6005 (gratis). Je kunt ook met ons mailen, chatten of appen 06-11116565 of 06-41460457

 

ADRES LOCATIE MIDDELBURG

Stichting Beschermde Wieg
Karel Doormanplein 15
4335GC Middelburg
0800-6005 (gratis)
info@beschermdewieg.nl

 

LET OP: Karel Doormanplein 15 is de voorkant van het huis. De Beschermde Wieg Kamer zit in een brandgang aan de achterkant van dit huis en is te bereiken via de Willem Barentszstraat!

 

 

OPVANG

In het kamertje van Stichting Beschermde Wieg wordt je baby warm en veilig opgevangen en zal het je baby aan niets ontbreken. Daar staan een bedje en een stoel, zodat je ook in alle rust afscheid kunt nemen van je baby.

Als je met iemand in gesprek wilt, dan kun je op de knop van de intercom drukken. Er komt dan iemand naar je toe om in alle vertrouwelijkheid met je te praten, zonder oordeel. Je hoeft je naam niet te noemen.

 

Als je weggaat, leg je je baby in het bedje. Als je de deur vervolgens achter je dicht doet, sluit deze vanzelf om je baby alle veiligheid te geven die nodig is. Weet dat wij achter het kamertje voor je klaar staan als je dat wilt en dat je er altijd op kunt vertrouwen, dat alles wat je ons ook vertelt geheim blijft.

 

Opvang in Beschermde Wieg Kamer

 

 

ROUTEBESCHRIJVING

AUTO
Vanaf het station Middelburg

Vertrek in zuidwestelijke richting op de Kanaalweg naar de Schroebrug.
Sla rechtsaf en ga de Schroebrug over.
Flauwe bocht naar links naar Het Groene Woud tot je bij de derde stoplichten komt. Dit is de achterkant van de Albert Heijn, waar ze laden en lossen) daar sla je linksaf en ga je een bruggetje over, deze heet de Zandstraat.
Sla dan gelijk linksaf, je bevindt je nu op de Vlissingsesingel.
De eerste straat rechtsaf naar Vlissingse Molenstraat en dan gelijk rechtsaf naar Willem Barentszstraat, je komt langs parkeervakken, je kan hier parkeren.
Halverwege zie aan je linkerkant een brandgang (bij een hoge heg met bomen) en aan de rechterkant zit de Beschermde Wieg Kamer, te herkennen aan het bordje op de gevel.

 

OPENBAAR VERVOER
Vanaf het station Middelburg

Neem de bus 53 richting Koudekerke of bus 56 richting Vlissingen of bus 58 richting Vlissingen en stap uit op de eerste stop op de Langevieleweg.
Ga noordoostelijke richting op (richting de brud die naar het centrum gaat), op de Langevieleweg naar Willem Barentszstraat (zo’n 81m van je bushokje vandaan).
Sla rechtsaf de Willem Barentszstraat in en loop tot je niet verder kan.
Sla rechtsaf en daar vind je aan je rechterhand een brandgang. Daar vind je de Beschermde Wieg Kamer, te herkennen aan het bordje op de gevel.

 

LOPEND
vanaf Station Middelburg
Stap het station uit aan de voorkant en loop gelijk de burg over. Sla gelijk linksaf, dit heet de Blauwe dijk.
Deze loop je helemaal uit en je blijft rechtdoor lopen. De weg gaat in kronkels maar als je rechtdoor blijft gaan voor ongeveer 650 meter dan kom je bij de vierde stoplicht aan. Deze zit aan de achterkant van de Albert Heijn, waar ze laden en lossen.
Dan ga je daar de brug over. Dit is de Zandstraat.
Je vervolgt je weg op de Langevieleweg (97m).
Sla de tweede straat linksaf en je bent in de Willem Barentszstraat.
Loop rechtdoor tot je tegen een rij huizen aanloopt en ga naar rechts. Daar vind je aan je rechterhand een brandgang. Daar vind je de Beschermde Wieg Kamer, te herkennen aan het bordje op de gevel.

 

Locatie op de kaart
Algemene informatie
Locatie adres
Beschermde Wieg
Adres: Karel Doormanplein 15
4335 GC Middelburg
Facebook
Twitter