Arnemedi Gezondheidscentrum

Wij werken voor: Heel Middelburg

De praktijk is gevestigd in het gezondheidscentrum ‘Arnemedi’, een voormalige kleuterschool die in 1995 grondig is verbouwd. In het gebouw is ook een fysiotherapiepraktijk en een uitdeelpost van apotheek Welsinge (Middelburg-Zuid) gevestigd. Verder houdt de diëtiste van Zorgstroom regelmatig spreekuur, evenals een audicien. Begin 2010 vond een flinke uitbreiding van het pand plaats waarbij zowel de huisartsen als de fysiotherapeuten meer ruimte hebben gekregen. In onze huisartsenpraktijk werkt een enthousiast team dat bestaat uit 3 huisartsen, 4 praktijkondersteuners, 6 praktijkassistentes en 2 praktijkmanagers. Meestal zijn er 1 of 2 huisartsen-in-opleiding aanwezig en soms een stagiaire van de opleiding tot praktijkassistente. Sinds mei 2007 is onze praktijk gecertificeerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap. Het keurmerk NHG-Praktijkaccreditering® laat zien dat in onze huisartsenpraktijk systematisch en continu wordt gewerkt aan kwaliteitsverbetering van de geboden zorg. Met aandacht voor organisatie en praktijkvoering, medisch handelen en het oordeel van de patiënt.

De praktijk is dagelijks geopend van 8.00 tot 18.00 uur. Tussen 12.00 en 13.00 uur en tussen 16.00 u en 18.00 uur zijn we alleen bereikbaar voor spoedgevallen.

Voor meer informatie verwijzen we u naar de praktijkfolder.

 

Praktijkgebied

Het praktijkgebied van Huisartsenpraktijk Arnemuiden omvat Arnemuiden, Nieuw- en St. Joosland, Middelburg-Zuid (ten oosten van het Kanaal door Walcheren) en een klein gedeelte van Middelburg-Noord (zie plattegrond).

Algemene informatie
Locatie adres
Arnemedi Gezondheidscentrum
Adres: Prins Bernhardstraat 2
4341 EZ Arnemuiden
Arnemuiden