Arbo Unie

Wij werken voor: Heel Middelburg

Wij helpen mensen om een leven lang optimaal te kunnen werken. Op een veilige, gezonde en productieve manier, zodat ze al hun mogelijkheden ten volle kunnen benutten. Arbo Unie is er voor organisaties in Nederland, die deze filosofie delen en willen investeren in inzetbaarheid en potentieel van mensen.

Wij zijn een moderne, landelijke dienstverlener met een sterke regionale binding. In uiteenlopende branches boeken wij aantoonbaar resultaat met onze multidisciplinaire aanpak. Alle kennis hebben wij in eigen huis en daarmee zetten we onze klanten op voorsprong.

Preventie is een sleutelwoord in onze aanpak. De praktijk laat telkens zien dat preventieve bedrijfsgezondheidszorg positieve effecten heeft. Niet alleen in het voorkomen van verzuim, maar ook in het versterken van de vitaliteit van werkenden. We werken voor ruim 1,2 miljoen werkenden bij meer dan 12.000 organisaties.

Onze kernwaarden
Samenwerken – Betrouwbaar – Vakmanschap

Arbo Unie bestaat uit een groep gedreven professionals. Mensen met passie voor het vak, die hun inhoudelijk vakmanschap combineren met een impactvol advies.
We werken als echte partners samen met onze klanten en met elkaar. De vraag van jouw organisatie staat daarbij voorop.

Betrouwbaar zijn betekent dat we integer zijn in ons handelen en adviseren. We komen onze afspraken na en gaan uiterst zorgvuldig om met persoonlijke informatie. We hanteren daarbij de wettelijke regels en de richtlijnen die daarvoor zijn opgesteld.

Onderscheid op kwaliteit is voor ons essentieel. We leggen de lat hoog en geloven in innovatie en ontwikkeling. Het zorgt ervoor dat onze dienstverlening goed in de pas blijft lopen met maatschappelijke en technologische ontwikkelingen.

Onze aanpak
Onze aanpak is gericht op het verhogen van de inzetbaarheid van werknemers. De methodische aanpak van Arbo Unie geeft je ondersteuning bij allerlei vraagstukken op het gebied van verzuim, gezondheid, veiligheid en productiviteit. We bieden oplossingen voor de gehele organisatie, voor teams en natuurlijk voor de individuele medewerker.

Bij Arbo Unie gaan we onder meer te werk volgens het WHR-model. Het vormt de basis om gericht aandacht te besteden aan alle factoren die het gedrag beïnvloeden. We kijken daarbij naar de hulpbronnen op het werk en thuis en natuurlijk naar de eigen persoonlijkheid. Zo vinden we de beste oplossing om de optimale inzetbaarheid te versterken.

Locatie op de kaart
Algemene informatie
Locatie adres
Arbo Unie
Adres: Koudekerkseweg 88A
4382 EE Vlissingen
Facebook
Twitter