Algemene Bridgeclub Middelburg

Wij werken voor: Heel Middelburg

ABC heeft u heel veel te bieden:

· ABC is een kleine, gezellige vereniging voor zowel de recreatief ingestelde als de meer competitieve bridger.

· Natuurlijk kunt U bij ABC op clubavonden bridgen , maar u kunt ook deelnemen aan de bridgecompetitie van de Nederlandse Bridgebond (NBB). ABC komt in het seizoen 2016-2017 uit in de districtscompetities voor viertallen en in de Tweede Divisie (landelijk niveau).

· U speelt ALTIJD tegen paren van ongeveer gelijke sterkte vanwege het geavanceerde indelingssysteem (zie de toelichting over het rankingsysteem) dat ABC op die avonden hanteert.

· ABC maakt werk van bridgen en beter leren bridgen. Achteraf kunnen spellen altijd worden bekeken en er zijn tips voor het juiste biedverloop.

· Op clubavonden maakt ABC gebruik van door de computer geschudde spellen.

· ABC is lid van de NBB en daarmee bent u dat ook individueel. Op clubavonden kunt u meesterpunten verdienen en elke maand krijgt u het Bridge magazine van de NBB.

Kennismaken met ABC?

ABC organiseert gedurende het bridgeseizoen een aantal kennismakingsavonden, waarop u met uw partner of met een lid van ABC kunt bridgen. Ook naast deze kennismakingsavonden kunt u van de sfeer op ABC proeven door vrijblijvend drie keer mee te spelen. Meldt u zich wel even tevoren als U mee wilt spelen. Voor informatie en aanmeldingen kunt u zich wenden tot onze de wedstrijdleider Jack de Munck (voor contactgegevens zie Algemeen, clubfunctionarissen) of u kunt zich aanmelden via de aanmeldpagina.

Lid worden of een keer meedoen?

Als u lid van ABC wilt worden, kunt u gebruik maken van het aanmeldformulier.

Ook als u slechts af en toe beschikbaar bent op de donderdagavond en bereid bent om in te vallen, horen we dat ook graag. Wilt u bij aanmelding als invaller ook uw telefoonnummer en eventueel NBB-lidmaatschapsnummer vermelden?

Algemene clubgegevens
Aantal leden: 50
Datum oprichting: 01-11-1969
Datum toetreding: 01-01-1970
Gemiddelde leeftijd: 67,2
Verhouding man/vrouw: 56/44
Gemiddeld aantal MP: 11.996
Gemiddelde rating: 1.222
Speellocatie
Grand Cafe Buitenrust
Buitenruststraat 221
4337 EP MIDDELBURG
Speeldagen
donderdagavond (Aanvang: 19:30)

Locatie op de kaart
Algemene informatie
Locatie adres
Algemene Bridgeclub Middelburg
Adres: Buitenruststraat 221
4337 EP Middelburg
Dauwendaele