Paastakken voor de bewoners van SVRZ en zwaaien natuurlijk!

Mevrouw van Amstel deed vorig jaar een oproep om eens te zwaaien naar bewoners in het verpleeghuis. Omdat er velen zijn die zich eenzaam voelen. Vandaag deelt SVRZ op Facebook haar oproep nog een keer, omdat onder de huidige omstandigheden die eenzaamheid erg gevoeld wordt. Er zijn al heel veel spontane acties, hier zijn de bewoners heel erg blij mee! Nu start SVRZ er zelf eentje.

In elke woning van SVRZ ’t Gasthuis staat vanaf vandaag een lege paastak. We nodigen kinderen uit de buurt van onze locaties op om hier een versiering voor te maken. Niet te groot, het moet door de brievenbus kunnen. We mogen het niet van je aanpakken. Dan hangen wij je versiering in de Paastak. Jullie vinden de woningen in Ambachtsveld (vier), Clasinastraat (twee), Hof ter Veste (vier), Noordbolwerk (zes), Compagnieplein (drie), ’t Gasthuis (negen), Thibautstraat (twee) en Ter Poorteweg (zes). Adressen kun je op www.svrz.nl vinden.

Van de versierde paastakken maakt SVRZ foto’s en die plaatsen ze zoveel als mogelijk op Facebook. Schrijf er ook gerust een boodschap op als je dat wilt. Doe je mee? O, en als je dan toch bij de brievenbus bent: vergeet niet te zwaaien natuurlijk!