Optreden Eddy’s Kids in De Spot

Afgelopen januari is het muziekeducatieproject Eddy’s Kids voor de zevende keer van start gegaan. Bijna 70 basisschoolleerlingen hebben inmiddels hun snaren leren stemmen en hun versterkers uitgetest. De eerste tonen van The Rolling Stones Satisfaction en het themalied van The Pink Panther klinken elke week door de lokalen van acht Walcherse basisscholen.

Ook hebben de kids geleerd hoe het is om achter de licht- en geluidsknoppen te staan van geluidstechnicus Martijn Everts, hebben ze geproefd van jammen tijdens Popaanzee Kickstart @ De Spot en mochten ze meedoen aan een bandworkshop van Podium-Z. Zo werden zij langzamerhand klaargestoomd voor hun eerste echte optreden in een poppodium!

Op 3 juli zullen de kids samen met gitaarcoaches; Peter Wisse, René Koole, Sander Elderkamp en Frank Peeters namelijk hun kunsten laten zien tijdens de eindpresentatie van Eddy’s Kids in poppodium De Spot. Bij deze willen we je graag uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn.

Locatie: De Spot | Beddewijkstraat 15, 4331 LP Middelburg
Deur open: 18.30 uur
Start optreden: 19.00 uur
Eind optreden: 21.00 uur
Entree: gratis – aanmelden is verplicht

Aanmelden

We hopen je in De Spot te verwelkomen! Graag willen we je vragen om dit te bevestigen door vóór 1 juli een e-mail te sturen naar info@eddyskids.nl.

Gerelateerde partners