NL Vitaal bijeenkomst daagt partners uit om jongeren op gezond gewicht te brengen

Dagvoorzitter Rob Oudkerk en wethouder Carla Doorn-Roosenburg van Middelburg nodigen organisaties, initiatieven en het bedrijfsleven uit om zich aan te melden voor de regionale JOGG NL Vitaal bijeenkomst op 24 maart. JOGG staat voor Jongeren Op Gezond Gewicht en dat is een opdracht die we alleen met elkáár kunnen verwezenlijken. Organisaties en initiatieven die hier een bijdrage aan kunnen leveren gaan van 15.30 tot 19.30 uur in het Van der Valk hotel met elkaar in gesprek.

Sprekers Erben Wennemars (wereldkampioen schaatsen en NL2025 aanjager), Marjon Bachra (directeur JOGG) en ondernemer Jean D’ Hooge (Co-owner World of Oysters BV) inspireren tot initiatieven om een gezonde eet- en beweegomgeving in de regio Middelburg verder te stimuleren.

Met elkaar kunnen we een gezonde eet- en beweegomgeving creëren: thuis, op school, in de wijk, bij de (sport)vereniging, in de media maar ook op de werkvloer. Wethouder(s), voorzitter van een sportclub, directeur van een onderwijsstichting of maatschappelijke organisatie en ondernemers, allemaal kunnen ze rollen op dit gebied vervullen die elkaar versterken in een integrale aanpak. Samen kunnen wij de omgeving van kinderen gezonder maken en kunnen we bewustwording bij (groot)ouders stimuleren.

Gemeente Middelburg organiseert deze bijeenkomst in samenwerking met de Middelburgse Bedrijven Club, GGD Zeeland, JOGG en NL2025.

Het volledige programma bekijken en aanmelden voor de bijeenkomst kan op de website van NL Vitaal: https://www.nlvitaal.nl/agenda/nl-vitaal-bijeenkomst-regio-middelburg