Meet & Learn voor vrijwilligers op Walcheren

Vrijwilligers actief op Walcheren kunnen zich aanmelden om in aanmerking te komen voor een van de plaatsen voor het evenement Meet & Learn op dinsdag 10 december bij het Scalda, Podium 15 (ZEP) in Middelburg. Dit is een avond met ontmoeting en workshops met inhoudelijke en ontspannende thema’s.

Meet & Learn wordt georganiseerd vanuit het Kennisplatform voor vrijwilligers en het wordt mogelijk gemaakt door Scalda, Vrijwilligerssteunpunt Samen Vrijwillig en alle trainers die op basis van maatschappelijke betrokkenheid meewerken. Meet & Learn is onderdeel van de waarderingsactie voor vrijwilligers “Een warm dank je wel”, georganiseerd door het vrijwilligerssteunpunt Samen Vrijwillig.

Tijdens Meet & Learn ontmoeten Walcherse vrijwilligers van verschillende organisaties elkaar en volgen ze twee workshops. Er is een afwisselend programma samengesteld met medewerking van enthousiaste trainers die op basis van maatschappelijke betrokkenheid meewerken.

Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op https://www.welzijnmiddelburg.nl/samen-vrijwillig/meet-learn-2019  of bel naar 0118-727029.