Mantelzorgers ontmoeten elkaar tijdens (gratis) diner bij Resto VanHarte

Resto VanHarte organiseert in samenwerking met Stichting Manteling en ’t Gasthuis op dinsdag 12 november een gratis driegangendiner voor mantelzorgers. Locatie is SVRZ ’t Gasthuis op Noordpoortplein 2 in Middelburg. Het diner is mede mogelijk gemaakt door Rabobank Walcheren/Noord-Beveland. Ben jij mantelzorger en wil je andere mantelzorgers leren kennen? Kom langs, wissel ervaringen uit en geniet van een heerlijk driegangendiner. Schuif gezellig aan!

Eén op de drie Nederlanders zorgt (langdurig) voor een ander. Bijna één op de tien van deze mantelzorgers voelt zich zwaar belast. Met dit mantelzorgdiner wil Resto VanHarte hen een steuntje in de rug bieden. Tijdens een leuke avond uit kunnen zij andere mantelzorgers uit de buurt ontmoeten. Daarnaast vertelt Stichting Manteling wat ze kan betekenen voor mantelzorgers in Middelburg.

Kom naar het mantelzorgdiner

Mantelzorgers zijn van harte welkom bij het driegangendiner. Het diner is gratis voor mantelzorgers (inclusief 1 consumptie) Het diner start om 18.00 uur. Inloop is vanaf 17.30 uur. Aanmelden is noodzakelijk en kan via Josephine Elliott via j.elliott@restovanharte.nl of 06-31692721.

Meld je aan en doe mee!

Over Resto VanHarte

Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.