Laat je verrassen tijdens de wijkfair bij Hof Mondriaan

Op zaterdag 15 juni wordt op het buitenterrein bij Hof Mondriaan in Middelburg een grootse en gezellige wijkfair gehouden, met vele kramen, livemuziek en diverse optredens.

De wijkfair begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Om 10.30 uur wordt er door Wethouder Johan Albert de officiële opening gedaan en aansluitend vindt er de prijsuitreiking plaats van Wijkslag Dauwendaele.

Er staan tientallen kramen op de fair, met onder andere sieraden, kleding, speelgoed, Zeeuwse bieren en andere Zeeuwse producten. Schuif gezellig aan op het terras en geniet, onder het genot van een hapje en een drankje, van diverse optredens.

Ook voor kinderen is er genoeg te doen: zij kunnen zich vermaken op een springkussen, zijn er heerlijk suikerspinnen, airbrusch en kan je een glittertattoo laten zetten en voor de sportieve jongeren is er een Pannakooi. Bovendien is er tussen 11:00 en 15:00 uur de gelegenheid om alpaca’s te knuffelen, met een alpaca op de foto te gaan en de dieren zelfs uit de hand te laten eten. Daarnaast is het ‘repaircafé’ aanwezig om direct reparaties te verzorgen en u hierover te informeren.

Hof Mondriaan is gevestigd aan de Vrijlandstraat 28 in Middelburg.

Iedereen is van harte welkom!

Gerelateerde partners