Kinderkleding & speelgoedbeurs op 20 maart

De ABS wil dit jaar het schoolplein aanpakken. Maar daar is natuurlijk een hoop geld voor nodig. Daarom organiseren zij een Kinderkleding- en speelgoedbeurs. Een mooi moment om de kasten eens goed uit te mesten en nog wat te verdienen op mooie kinderkleding die niet meer past, schoenen en speelgoed waar niet meer mee gespeeld wordt èn een leuke manier om wat geld in te zamelen voor het goede doel: het schoolplein. Twee vliegen in één klap dus. b

De beurs wordt gehouden op vrijdag 20 maart 2020 in de gymzaal van de ABS van 8.30 uur tot 21.00 uur en verkopen voorjaars- en zomerkleding vanaf maat 86 en speelgoed. De toegang tot de beurs is gratis.

Hoe werkt het
Op de kledingbeurs kunt u eigen kinderkleding en speelgoed laten verkopen door de kleding zelf te prijzen en bij ABS in te leveren. Na inschrijving via de website van de ABS ontvangt u van ons een persoonlijke deelnamenummer. Dit nummer schrijft u samen met de verkoopprijs en de maat van het kledingstuk op (schilders)tape dat u op het kledingstuk of speelgoed plakt.

Bij verkoop gaat 50% van de opbrengst naar het goede doel (het opknappen van ons schoolplein), de rest van de opbrengst is voor u. U kunt er ook voor kiezen om de hele opbrengst te doneren aan het opknappen van het schoolplein.

Aanmelden kan hier

Gerelateerde partners