Jonge mantelzorger, doe je mee?

Jonge mantelzorger, doe je mee?

Van 3 t/m 9 juni 2019 is de nationale ‘Week van de Jonge Mantelzorger’. Daarom organiseert Manteling op zaterdagmiddag 25 mei 2019 een activiteit voor jonge mantelzorgers (8 tot en met 24 jaar) die wonen op Walcheren en dealen met langdurige zorg voor en over een gezinslid.

Wil jij een balletje slaan tussen de wilde Glow-in-the-Dark dieren of ontsnap je liever uit een gevangenis?
Jij kunt kiezen deze middag! Op het ZEP terrein in Middelburg kan je gaan Glow-golfen of een bezoek brengen aan Prison Island.
Na de activiteit zijn we benieuwd wat jij beleefd hebt en horen dit graag tijdens de Patat-Party!

De plaatsen zijn beperkt dus geef je hier op! Bellen of mailen mag ook: naar 0118-553530 of info@mantelingwalcheren.nl.
Vergeet niet te vermelden voor welke activiteit je kiest en of je iemand mee neemt. We willen ook graag weten van wie je mantelzorger bent.

In november is Manteling, op de Dag van de Mantelzorg, gestart met de campagne ‘Bouw geen muur om je heen’. De graffiti panelen die tijdens de activiteit op 19 oktober gemaakt zijn door jonge mantelzorgers hebben in de hal van het stadskantoor in Vlissingen en Middelburg gestaan om meer aandacht te geven aan deze campagne.

Manteling heeft sinds januari zelfs een ambassadeur; Anderd van den Bosse. Hij is een jonge mantelzorger en zet zich in om jonge mantelzorgers een gezicht te geven.

Datum: zaterdag 25 mei 2019
Tijd: 15.00 tot 18.00 uur
Locatie: ZEP Middelburg (Tromboneweg)

Doe je mee? Meld je dan hier aan. Opgeven kan ook via 0118-553530 of info@mantelingwalcheren.nl. Aanmelden kan tot en met 15 mei a.s..

Gerelateerde partners