Inloopspreekuur voor welzijnsvragen

Vanaf 23 mei kunnen inwoners uit de gemeente Middelburg op maandagen van 13.00-16.00 uur met al hun welzijnsvragen terecht op het inloopspreekuur van Welzijn Middelburg.

Wekelijks zit een medewerker van Welzijn Middelburg klaar op het Infoplaza van de ZB aan de Kousteensedijk om vragen van inwoners te beantwoorden over onder andere burenruzies, integreren in Middelburg, eenzaamheid, daginvulling, maatjesprojecten, het organiseren van wijk- of buurtinitiatieven en sportbuurtwerk.

Ook kan een medewerker meer vertellen over bijvoorbeeld het aanvragen van Jeugdfonds Sport en Cultuur en het vinden van vrijwilligerswerk. Indien nodig wordt er verwezen naar een collega binnen de organisatie of naar de juiste instanties buiten Welzijn Middelburg

Soms is het lastig om in je eentje alles uit te vogelen; wij denken graag mee en bieden hulp en advies op maat, waar nodig!”, geeft Mariska Burger, manager bij Welzijn Middelburg, aan. Een inloopspreekuur geeft mensen de kans op een vrijblijvende manier hun vragen te stellen, zonder dat daar een afspraak voor gemaakt hoeft te worden

Het inloopspreekuur start op 23 mei a.s. Vanaf dan staat de koffie elke maandagmiddag klaar en is iedere burger, jong en oud van harte welkom om binnen te lopen.