18 november 2019, 22:17

Inloopavond Veersepoort fase V

De gemeente Middelburg nodigt u uit voor een derde informatiemoment voor Veersepoort fase V en wel op woensdag 27 november. We doen dit met een inloopavond vanaf 17.00 uur tot 19.30 uur in Grand Café Willem aan de Oranjelaan 17.

Nieuw plan
Op basis van het plan dat op de tweede informatieavond maart 2018 is getoond, heeft opnieuw overleg plaatsgevonden met de klankbordgroep van omwonenden. Dit heeft geleid tot een nieuw plan, waarin meer DNA van Veersepoort zit, meer ruimte is voor openbaar groen en het parkeren meer uit het zicht is gebracht. Dit plan dient als basis voor de planologische procedure. Op de inloopavond kunt u zien hoe het nieuwe plan eruit komt te zien en u kunt zich laten informeren door de architect, door Stevast en de Gemeente.

Planologische procedure
Op de inloopavond kunt u ook informatie krijgen over de planologische procedure en het voorontwerp bestemmingsplan Veersepoort V inzien. Er zijn juridische medewerkers van de afdeling Leefomgeving aanwezig, die uw vragen omtrent de planologische procedure kunnen beantwoorden. Ook kunt u zich laten informeren over planschade. Er circuleert er een gerucht dat u bezwaar moet maken, wilt u sterker staan inzake planschade. Dat klopt niet. Wilt u hier meer over weten dan kunt u contact opnemen met mij.

De gemeente Middelburg ziet u graag woensdag de 27ste november tussen 17.00 uur en 19.30 uur.

Gerelateerde partners