Groter versaanbod en meer winkelgemak bij vernieuwde AH Veersche Poort

Albert Heijn in winkelcentrum de Veersche Poort in Middelburg is na een ingrijpende verbouwing weer open. De opening werd gedaan door Ineke Morel, een vaste klant van het eerste uur. Zij deed dit samen met Henk Bosscha en Lizzy van der Meijden, die net als zes andere collega’s met een arbeidsbeperking bij deze Albert Heijn werken. De winkel heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een veel ruimer assortiment aan verse producten en het afrekenen gaat sneller met zelfscankassa’s.

“De eerste reacties zijn zeer positief. We krijgen veel complimenten en daar zijn we erg blij mee”, vertelt supermarktmanager Frans Lammers. Hij is trots op de nieuwe winkel waarin vers centraal staat. ”De winkel is iets groter geworden en door de slimme inrichting is het assortiment vers flink uitgebreid. De winkel is ook duurzamer met LED-verlichting en een installatie waarmee warmte terug wordt gewonnen. Gas wordt niet meer gebruikt en dat levert een forse energiebesparing op.”

Dry misting

Bij binnenkomst van de vernieuwde winkel word je verrast met een wereld van verse groente en fruit. Opvallend is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Frans Lammers: “Soms heb je wat minder tijd of inspiratie om te koken. Bij ons is het gemakkelijker dan ooit om te kiezen voor vers, gezond en lekker eten met een brede selectie verspakketten, maaltijdboxen en kant-en-klaarmaaltijden.”

Zeeuwse Bolus en borrelplanken

Iets verderop vinden klanten heerlijk geurend vers brood zo uit de oven en lekkere taarten en taartjes, koek en bonbons. De Zeeuwse Bolus van Bakkerij Bliek ontbreekt uiteraard niet. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. De grillproducten worden nu vers in de winkel gegrilld. Medewerkers staan klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en om verrassende borrelplanken te laten proeven.

Zelfscankassa

Albert Heijn Veersche Poort heeft voor het eerst zelfscankassa’s. Frans Lammers: “We bieden zo meer betaalgemak. Met de handscanner of je mobiele telefoon scan je tijdens het winkelen de producten of je scant zelf de boodschappen bij de zelfscankassa. Afrekenen bij de gewone kassa blijft natuurlijk mogelijk.” Tot en met zaterdag krijgt iedere 50e klant die gebruik maakt van zelfscan een verspakket cadeau.

Albert Heijn Veersche Poort is vanaf nu ook langer open. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 08:00 – 21:00 uur. Op zondag is de winkel gesloten.