Enquêtes voor burgers in ‘t Zand – Stromenwijk, Nieuw Middelburg en Middelburg Zuid

Studenten Social Work/Verpleegkunde aan de HZ University of Applied Sciences zijn momenteel bezig met de minor wijkprofessional, waarvoor zij in opdracht van Welzijn Middelburg wijkanalyses maken van ‘t Zand – Stromenwijk, Nieuw Middelburg en Middelburg Zuid.
In eerste instantie zouden zij actief de wijk ingaan om informatie te vergaren voor deze wijkanalyses, echter is dit in verband met de huidige corona maatregelen niet langer een optie. Als alternatief hebben zij een enquête opgesteld. Graag verzoeken zij u dan ook onderstaande enquête in te vullen. Door middel van een analyse van alle antwoorden hopen zij inzicht te krijgen in de wijk. Vervolgens doen zij naar aanleiding van onze bevindingen aanbevelingen aan Welzijn Middelburg om de wijk te verbeteren, dus uw antwoorden zijn van groot belang!
Zeker in de huidige situatie met de corona maatregelen verwachten zij een lagere respons dan wanneer deze maatregelen niet van kracht zouden zijn. Zij zouden het daarom erg op prijs stellen als u familieleden/vrienden/kennissen of andere buurtbewoners uit deze wijken wil informeren over deze enquête. Hoe meer respons, hoe betrouwbaarder het onderzoek en hoe meer uw wijk veranderd kan worden naar uw wensen!

U kunt hier de links naar de enquêtes vinden:

Stromenwijk-‘t Zand

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8g0U0mMoKOYEQ01KWUa6cyRSWU9KUh3K5A3zxQFQ6xXVXsg/viewform

 

Middelburg Zuid

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdN2QhqfImx8Sezt0gj7AeIhvEF7DhtC0Wfpt-7xBcsN7G66w/viewform?usp=sf_link

 

Nieuw Middelburg

https://www.survio.com/survey/d/H7O5M7S6J9V5O8D0A

 

Gerelateerde partners