Een voorjaarsvakantie om nooit te vergeten?

Tussen zaterdag 22 februari en zondag 1 maart is er weer van alles te doen in Middelburg. Welzijn Middelburg, kindcentrum KOOZIE, Kinderopvang Walcheren en gemeente Middelburg presenteren: een sportieve en recreatieve voorjaarsvakantie! De jeugd van Middelburg hoeft zich niet te vervelen.

Komende vakantie kun je het Zeeuws Museum ontdekken tijdens een rondleiding of bezoek je de werkplaats en ga je creatief aan de slag. Hou je van cowboys en indianen? Neem dan een kijkje bij kinderboerderij de Klepperhoeve op het Meiveld. Kinderen die graag naar de film gaan worden uitgenodigd een bezoek aan de Zeeuwse Bibliotheek te brengen. Daar draait de kinderfilm Missing Link. Wil je je creatief uitleven, kom dan een spiegel van mozaïek maken bij Kindcentrum KOOZIE. Heb je veel energie dan leef je je uit tijdens het Crazy Spring Paradijs in sporthal de Sprong, neem je deel aan de tennisclinic bij LTC De Schenge of aan de zaalvoetbaldag van Jong United en Groene Ster. Hou je van spanning dan probeer je binnen de tijd te ontsnappen uit de Escape Room die Welzijn Middelburg organiseert.

Kortom er is veel te beleven! Alle activiteiten kun je terugvinden op de website www.bredescholenmiddelburg.nl. Ze vinden plaats in verschillende wijken of deelgemeenten van Middelburg. Soms wordt er een kleine bijdrage gevraagd, andere activiteiten zijn gratis. Kijk voor meer informatie over de activiteiten of schrijf je in op: http://bredescholenmiddelburg.nl/locaties/vakantieactiviteiten.