Gratis zomeractiviteiten in de Middelburgse wijken

Middelburgse wijken, Welzijn, Zomerspektakel
Wijk: ’t Zand-Stromenwijk, Arnemuiden, Binnenstad, Dauwendaele, Griffioen, Klarenbeek-Veerse Poort, Kleverskerke, Middelburg Zuid, Mortiere, Nieuw- en Sint Joosland, Rittenburg, Sint Laurens

Sport, spel en kunst activiteiten voor deelnemers van 0-100 jaar.

De gemeente Middelburg, Stichting Welzijn Middelburg en Kunsteducatie Walcheren bundelen namens Team Buurtcoaches Middelburg de krachten om kinderen, jongeren én volwassenen leuke en laagdrempelige activiteiten aan te bieden in de zomervakantie. Omdat veel mensen thuis blijven deze zomer is dat nog belangrijker dan anders! In verschillende Middelburgse wijken worden tussen 20 juli en 16 augustus gratis activiteiten georganiseerd. De activiteiten variëren van sport & spel en vossenjachten tot workshops yoga en stencil art. Doe jij ook mee?

Alternatief Zomerfestijn
Ieder jaar organiseert het Team Buurtcoaches Middelburg het grootse Zomerfestijn in verschillende wijken in Middelburg. Ieder jaar zijn dit grote evenementen waar in totaal honderden kinderen op af komen. Dit jaar is het helaas niet mogelijk om zulke grote evenementen te organiseren. Toch wil het Team zorgen voor leuke en leerzame activiteiten in zomervakantie. Daarom is gekozen voor kleinschalige activiteiten door de hele stad. Zowel jonge als oudere deelnemers kunnen deze zomer hun hart ophalen. Alle activiteiten zijn gratis! Het is wel verplicht om vooraf in te schrijven.

Programma & Inschrijving
Het volledige programma voor het Zomerspektakel 2020 is te bekijken op de website: https://bredescholenmiddelburg.nl/locaties/zomerspektakel. Op deze website kunnen geïnteresseerden gelijk inschrijven op de gratis activiteiten. Er zijn beperkte plaatsen, dus schrijf je op tijd in.

Team Buurtcoaches Middelburg
Team Buurtcoaches Middelburg bestaat uit Stichting Welzijn Middelburg, de gemeente Middelburg, Stichting Kunsteducatie Walcheren en Optisport/Vrijburgbad. Dit Team zet zich naast haar werk in het primair bewegings- en cultuuronderwijs onder andere in voor de ontwikkeling van naschoolse sport, spel en cultuur activiteiten. Deze zomer komt deze samenwerking tot uiting in het Zomerspektakel.