9 januari 2019, 16:09

14 & 15 juni: SamenLoop voor Hoop

MIDDELBURG: Heeft u wel eens gehoord van de eerste SamenLoop voor Hoop in Zeeland? Deze vond plaats in 2017 op het Abdijplein in Middelburg. Samen hebben we meer dan €45.000 opgehaald voor de KWF Kankerbestrijding. Maar er gebeurde veel meer. De eregasten, mensen met kanker of genezen daarvan, hebben we in het zonnetje gezet. Er waren ceremonies, voordrachten, optredens, dansvoorstellingen en nog veel meer.

Vanwege het grote succes, organiseren we weer een SamenLoop. Deze wordt op 14 en 15 Juni 2019 gehouden op het mooie Abdijplein in Middelburg. Misschien wilt u dit jaar mee lopen in een team.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

De SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette. Teams van 10 a 15 personen zamelen op creatieve wijze geld in. Tijdens de SamenLoop is er mininaal 1 teamlid aan het wandelen op het mooie parcours in het Abdij in Middelburg. Wandelaars worden afgewisseld. Het geheel symboliseert de 24-uur strijd van kanker. Het is geen wedstrijd. Het gaat om beleven, meeleven, doorleven.

Of wilt u misschien mee helpen als vrijwilliger? We denken aan helpende handjes voor de op- en afbouw op het Abdijplein de dagen voor en na de SamenLoop.

Maar ook als denktank en hulp voor de commissieleden voor; teamwerving, kinderloop, catering enz. Net als vrijwillgers op de dag zelf. De spelletjes voor de kinderen moeten ook begeleid worden, broodjes smeren enz.

Meer weten? Er kom een Kick-off voor nieuwe teams, vrijwilligers en sponsoren (voor vragen en info): 16 januari 2019. Chocolate Lovers, Vlasmarkt 51 te Middelburg vanaf 18.30 (officiële Kick off zal vanaf 19.00 uur aanvangen).

Contactpersoon en meer informatie:
Loe van Lomwel, 06 46107129
lvlomwelslvh@kpnmail.nl